K&P IRODATECHNIKAI KFT

1119 Budapest, Estike u. 4.

Tel.: 06/1/206-0406, 06/1/203-8616, 06-30-933-9326

E-mail: kpiroda@kpiroda.hu ,  kpiroda@axelero.hu

Nyomda

 


A mai, elektronikai megjelenítések mellett sokan továbbra is a hagyományos formákat tartják maradandónak. Ezeknek a nyomtatványoknak elkészítésében vállaljuk a teljes kivitelezést.

Előkészítést, nyomást, kötészetet.

 

Szóróanyagok: A legegyszerűbb fekete fehér szórólapoktól a többoldalas, színes figyelemfelkeltő, információt tartalmazó szóróanyagokon keresztül termékismertetőtől, tevékenység bemutatókig, a direkt mail-ig a teljes vertikumot vállaljuk.

 

Irodai kiadványok:  Vannak olyan területek, ahol nyomtatványok segítik a munkát, akár számlák akár kérdőívek vagy szerződések előre nyomását, borítékok készítését, nyomással vállaljuk. Segítséget és a munka gyorsítását, egyszerűsítését szolgálják a matricák melyek egy cím vagy telefonszám változásnál felhívják a figyelmet.

 

Kiadványok: Azok a területek, ahol a közlendő hosszabb időre szól, esetleg oktató anyag, tudományos vagy más értekezés ott a megjelenítés, a forma és a kivitel még nagyobb igényességet követel. A tipografus munkája is elősegíti a maradandó könyv értékének növelését. Fontos a jó előkészítés a profi nyomdai munka és az igényes kötészet.

Mindezzel állunk partnereink rendelkezésére.

 

Szitanyomás: A nyomdai munkáknak egy jellegzetes területe a szitanyomással készült termékek. Papírra, textilre, dobozra és sok más felületre kerülhet szitával felirat reklámszöveg, logo. Ezt kell ma kihasználni és élni az új lehetőségekkel.